Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Fajne polskie MMORPG

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, szukam jakiegoś fajnego po polsku mmorpg, które mi się szybko nie znudzi. Za sensowne odpowiedzi dam lajki :P

9368_gold.png

Opublikowano

Metin2, 4story, last chaos, raiderz, shaiya, last chaos i ostatnia najlepsza która nie jest już niestety Polska (ale istnieje spolszczenie) dbo.

Opublikowano

Allods Online

W Allodsa już gram. Gra jest całkiem ciekawa, ale nie na dłuższą metę.

Ten neverwinter nie jest jakiś mocno skomplikowany ? Ile zajmuje?

9368_gold.png

Opublikowano

W Allodsa już gram. Gra jest całkiem ciekawa, ale nie na dłuższą metę.

Ten neverwinter nie jest jakiś mocno skomplikowany ? Ile zajmuje?

6gb ściągasz przez launcher.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Jaka jest grywalność? Jak bugi? szybko się expi ?

Grywalnosć jest bardzo duża, napewno jakieś są, ale nie tak, aby grać się nie dało, levele w miarę szybko się wbija.

Opublikowano

Jeszcze dobrym mmo jest War Thunder nie jest to mmorpg, ale warto zobaczyć. Gra jest o samolotach których jest bardzo dużo, a sama rozgrywka jest bardzo realistyczna i po polsku.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Omek nie polecam Neverwinter, zaczniesz walczyć z kilkoma postaciami i są masakryczne lagi. Przynajmniej ja tak mam, choć komp radzi sobie z większością nowych gier. Po za tym w grze jest za dużo wszystkiego nawalone, można się zamotać w tym.

Opublikowano

Nevewinter jest po polsku tylko po części. Po części jest po angielsku, po części jest fatalnie spolszczony. Jak chcesz możesz grać, mi tam ta gra średnio przypadła do gustu. Wg mnie nie ma żadnej dobrej gry MMO.

Omek nie polecam Neverwinter, zaczniesz walczyć z kilkoma postaciami i są masakryczne lagi. Przynajmniej ja tak mam, choć komp radzi sobie z większością nowych gier. Po za tym w grze jest za dużo wszystkiego nawalone, można się zamotać w tym.

Albo to wina twojego komputera, albo połączenia sieciowego, w zależności o jakie lagi chodzi. Fakt - w głównym mieście, gdzie jest dużo osób, są lagi, ale poza nim tak strasznie się ich nie odczuwa.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano
Albo to wina twojego komputera, albo połączenia sieciowego, w zależności o jakie lagi chodzi.

Mam 4GB RAM i w miare mocną grafe, łącze o prekości 10 MB więc to raczej wina gry. Szukjałem poradników do.t otymalizacji gry ale niczego nie znalazłem. Podobno gra ma być niedługo spolszczona w 100%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...